Psychosynthesepraktijk Annelies Geluk

Heb je het gevoel dat je misschien wel overspannen bent of een burn-out hebt? Heb je zelfs gevoelens van depressiviteit? Erover praten en gehoord worden kán helpen!

In mijn praktijk in Amsterdam kan ik je, vanuit mijn ervaring met psychosynthese, helpen te onderzoeken wat je nodig hebt om je psychische problemen betekenis te geven. In de vorm van onder andere gesprekken, visualisaties en geleide fantasieën kan ik je begeleiden in een therapietraject.

Soms is het zo dat je gevoel van vastgelopen zijn een signaal is van een deel van jou dat niet gezien wordt en om aandacht vraagt. Het beschadigde kind kan aan de deur kloppen, er kan nog verwerking nodig zijn van delen van je jeugd. In het proces dat op gang komt zou je het kind in jezelf terug kunnen vinden en erkennen. Zo heb je de mogelijkheid om te helen.

Ben je ziek geweest of heb je iemand verloren? Erover praten en alles wat er voor je veranderd is onder ogen zien en doorvoelen, kan ruimte maken voor nieuw perspectief.

Gaat alles eigenlijk wel goed, is het beeld dat je had van de toekomst wel zo’n beetje uitgekomen maar heb je toch een gevoel van ontevredenheid? Ben je het contact met je innerlijke drijfveer en/of zin verloren? We kunnen het gevoel van verlies onderzoeken, en de aanwijzingen die er zijn opsporen en volgen naar waar de nieuwe mogelijkheden liggen.

Heb je moeite met ouder worden en de beperkingen die dat met zich meebrengt? Misschien is het tijd voor rouw over het verlies dat je geleden hebt en tegelijkertijd het ontdekken van mogelijkheden.

Welkom!
Annelies Geluk 🍀 Amsterdam